Instituutbehandelingen

Collageen behandeling
Verstevigende collageen ampul en collageen vliesmasker, waarbij de huid extra gehydrateerd wordt en de collageen voor een optimale versteviging zorgt.

Oogverzorgende behandeling
Werkt gericht en actief tegen de talloze verschijnselen van de delicate oogzone.
Prijs bij behandeling.

Hot- stone massage 25 minuten
Alvorens met de gelaatsbehandeling wordt begonnen, wordt na het reinigen van de rug een heerlijke hot-stone massage met verzorgende oliën toegepast. Deze behandeling voelt zalig ontspannen aan en alles valt van u af, waardoor u heerlijk van deze gelaatsbehandeling kunt genieten. Bij de massage van gelaat en decolleté wordt de hot-stone weer mee in de massage toegepast.

Micro-Dermabrasie (intensief)
Door middel van een speciale techniek worden er steriele microkristallen over de huid "gespoten". Deze microkristallen zandstralen als het ware de huid waardoor deze uit zichzelf het sein krijgt om te gaan herstellen. Door het regeneratievermogen van de huid worden dan jonge en nieuwe cellen aangemaakt. Dit gebeurt op een microscopisch klein niveau waardoor de huid een frisser en jonger aanzien krijgt. Deze behandeling kan ook specifieke problemen verminderen zoals acnélittekens, grote poriën, pigmentvlekken, rimpels etc.

Lichte derma bij de behandeling
Er wordt dan bij de behandeling licht over de huid gegaan, waarbij de huid een intensief peeleffect ondergaat. Zeer aan te raden bij een vermoeide, vale huid of als onderhoud na een intensieve kuurderma.

"Nouvelle Prise" massage
Extra lange, intensieve massage van decolleté en gelaat.

Au Tilleul

Lindenlaan 11B
6301 HA VALKENBURG AAN DE GEUL
Tel 043-6014590